WelkomDuitse BouwwijzeSleutelklaarBouwgebieden ImpressieContact
Duits Bouwteam
Klimaatneutraal wonen
Senioren
Showroom Klazienaveen
Aardwarmte
Vakantiewoningen
Moderne woningen op traditionele Duitse wijze gebouwd

Assen
In Assen is Duits Bouwteam de afgelopen jaren zeer productief geweest en wij zijn daar nog steeds erg actief. Zo hebben wij in het plan Kloosterhout inmiddels 31 vrijstaande woningen gerealiseerd en er zijn nog meer in aanbouw.

Ook op plan Messchenveld, in dezelfde stad, wordt door Duits Bouwteam druk gebouwd. E�n woning met bedrijfshal is al gereed. Er zijn er nog twee in aanbouw en een viertal staan in opdracht.

Arnhem
De regio Arnhem is sinds 2006 bekend terrein voor Duits Bouwteam. In Elst, op het plan Westeraam zijn reeds drie woningen gereed en acht in aanbouw. In Arnhem, plan Schuytgraaf, zijn twee woningen opgeleverd en staan er inmiddels acht in opdracht. De verwachting is dat dit aantal nog flink zal stijgen.

Ook in andere plaatsen rondom Arnhem, als Lent, Huissen, Bemmel en Randwijk wordt door Duits Bouwteam gebouwd.

Hoogeveen
In 2006 heeft Duits Bouwteam in Hoogeveen op het plan Erflanden een elftal vrijstaande woningen, varierend van statig landhuis tot kleinere bungalow, gerealiseerd. Op dit moment wordt hier volop in de omliggende dorpen gebouwd.

Heerenveen
Begin 2007 is er door Duits Bouwteam begonnen met zes vrijstaande woningen, waaronder vier op ��n rij op het plan Skoaterwold.

Showroom
De showroom van Duits Bouwteam is gevestigd in Klazienaveen. U kunt er alleen op afspraak terecht:
Showroom Klazienaveen
Kruisemunt 10
7892AB Klazienaveen
© Copyright 2009 Duits Bouwteam Webdesign by Multimove