WelkomDuitse BouwwijzeSleutelklaarBouwgebieden ImpressieContact
Duits Bouwteam
Klimaatneutraal wonen
Senioren
Aardwarmte
Vakantiewoningen
Moderne woningen op traditionele Duitse wijze gebouwd
Sleutelklaar
Kozijnen

Standaard bieden we in onze offerte kunststof kozijnen met een houtnerf aan de buitenzijde. Hierdoor lijken uw kozijnen van hout, maar bent u wel verlost van het regelmatige schildersonderhoud. Het kunststof is in alle RAL-kleuren en diverse profielen te verkrijgen.

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor hardhouten kozijnen. Deze worden na de ruwbouwfase ingebouwd en zijn reeds in de aflak gespoten.
Indien gewenst zijn ook aluminium kozijnen een optie.Rolluiken

Rolluiken worden voor elk raam, mits technisch uitvoerbaar, gemonteerd. De kast waarin zich het mechanisme bevindt, wordt boven het kozijn aan de binnenzijde geplaatst. Dankzij de dikke muren blijft deze geheel uit het zicht. Standaard worden de rolluiken met een smalle band bediend. Elektrische aandrijving of door middel van afstandbediening is ook mogelijk.
 


De rolluiken kunnen in diverse standen worden gezet. Indien gesloten verduisteren deze het vertrek volledig. Rolluiken zijn inbraakwerend en bieden tevens extra isolatie.Vloerverwarming

Op de gehele begane grond en in de badkamer(s) wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming, welke dienst doet als hoofdverwarming. Hierdoor zijn radiatoren overbodig. Boven wordt op de vloerplaat isolatiemateriaal aangebracht en vervolgens worden de ringleidingen geplaatst. Als laatste wordt de afwerkvloer gestort. Doordat er direct onder de leidingen is geisoleerd, kan de warmte alleen maar daar heen gaan waar het moet zijn: naar boven. Zou men de onderzijde van de vloerplaat isoleren, dan verwarmt men onnodig een plaat beton. Dit resulteert alleen maar in energieverlies.
 
Tegels

Een ideale combinatie met vloerverwarming zijn tegels. Daarom bieden we in onze offerte de gehele begane grond betegeld aan. Doordat wij met hoge stelposten werken, heeft u zelfs de mogelijkheid om uw vloeren te betegelen met lei- of natuursteen zonder op meerprijzen te stuiten. De plinten bestaan uit hetzelfde materiaal als de vloertegel.

Sanitair

Voor het sanitair gaan wij altijd uit van een luxe standaarduitvoering. Door ook hier met hoge stelposten te werken, heeft u ruime keuze uit baden, douchecabines, toiletten, kranen, etc.
 
Binnendeuren

Voor binnendeuren zijn er legio mogelijkheden. Standaard biedt Duits Bouwteam massieve deuren aan, opdek of stomp. Aangezien elke deur in kleine werkplaatsen door vakmensen wordt gemaakt (zogeheten “Tischlerei”), zijn de mogelijkheden voor verschillende ontwerpen groot.
 
Trappen

Net als de binnendeuren, wordt ook de trap in een “Tischlerei” gemaakt. Als basis wordt meestal gebruik gemaakt van beukenhout, omdat dit uiterst hard is. Ook hier geldt: door het hanteren van een hoge stelpost, heeft u grote keuze betrefde handleuningen, spijlen en kleur.  

Dakgoten

In Nederland wordt nog vaak gebruikt gemaakt van pvc-goten en regenpijpen. Duits Bouwteam gaat standaard uit van koper, zink of kunststof goten. Hierdoor verfraaien deze uw woning.
 

© Copyright 2009 Duits Bouwteam Webdesign by Multimove